ресторант

Waterside complex

Ресторантът в комплекс „Къщи край водата“ е съчетание от оригинален интериор, изчистени линии и неповторима природна картина. Използвани са само естествени материали като дърво и камък, които допринасят изцяло да се доближи до заобикалящата среда, което го превръща в приказно място за вечеря с приятели, семейна вечеря или незабравима романтична вечеря с любимия на терасата, разположена над водата.
Гастрономическата философия на „Ресторант край водата“ е да подчертае и подсили естествените вкусове на вложените в ястията продукти. В унисон със природата ние се стремим да се доближим максимално до натуралната и здравословна кухня. Менюто е съчетание между традиционни български рецепти и предложения от модерната кулинария. Предлагаме апетитини изкушения с грижливо подбрани продукти и вкусни, приготвени с внимание блюда. Това, което очаква всеки привърженик на отличната храна.
Всекидневно се приготвя и обедно меню със супи и готвени ястия, съобразени със сезонните продукти.
Ресторантът е подходящ за частни и фирмени парита с до 60 гости. Рожденни дни, сватби, кръщенета, именни дни, бизнес обяд или вечеря са само част от събитията, които може да спделите с нас. Ресторант „Край водата“ е креативен партньор във Вашите моменти на радост.